TEKSTIVIESTI

Yhteys tekstiviestillä!

Elämäsi solmukohdissa ja mieltä askarruttavissa kysymyksissä, saat meiltä vastauksen myös tekstiviestillä. Kirjoita viestiin selkeä kysymys, käytössäsi on max. 160 merkkiä ja näkijämme vastaavat sinulle, kun saavat asian käsiteltyä ja pystyvät antamaan vastauksen sinulle!

 

 

Kirjoita viesti:

ENNUSTUS (välilyönti) ja oma kysymyksesi numeroon 179600 (2,5e)

Muistathan myös vastaus viestiä kirjoitettaessa kirjoittaa aina viestin alkuun sana ennustus (välilyönti) ja sen jälkeen viestisi, näin vastaus viestisi ohjautuu suoraan luotettavalle näkijällemme.

 

Tekstiviesteihin vastaavat alla olevat näkijämme:

MIKAEL

Olen toiminut vuodesta 1995 alkaen enkeli- ja yksisarviskortti tulkitsijana. Olen myös vahva ja intuitiivinen näkijä, minulle mikään asia ei ole liian suuri tai pieni kerrottavaksi, jos se painaa sinun mieltäsi. Avataan yhdessä elämän solmukohdat enkelien ja yksisarvisten opastuksella. Älä jää yksin haasteidesi kanssa!

Saat suoran yhteyden Mikaeliin, kirjoita tekstiviesti; ENNUSTUS (välilyönti) MIKAEL ja oma viestisi numeroon 179600. Muista myös vastaus viestiä kirjoitettaessa kirjoittaa viestin alkuun ENNUSTUS (välilyönti) MIKAEL.

SONJA

Olen meedio Sonja, meedion lahja on siirtynyt suvussamme sukupolvelta toiselle. Näen ja koen elämäsi hetket ja asiat suoraan silmieni edessä, teen myös kiroustenpoistoja ja lähetän parantavaa ja rakkaudellista kauko energiahoitoa. Olen täällä sinua varten!

Saat suoran yhteyden Sonjaan, kirjoita tekstiviesti; ENNUSTUS (välilyönti) SONJA ja oma viestisi numeroon 179600. Muista myös vastaus viestiä kirjoitettaessa kirjoittaa viestin alkuun ENNUSTUS (välilyönti) SONJA.

RAUHA

Selvänäkijä, ennustaja Rauha tässä hei! Olen toiminut henkisentien oppaana ja ennustaja jo vuosikymmenten ajan. Haluan auttaa sinua elämäsi haasteissa ja ongelmakohdissa. Apuvälineinä voin halutessasi käyttää heiluria, tarot- tai enkelikortteja. Rakkautta ja valoa päivääsi!

Saat suoran yhteyden Rauhaan, kirjoita tekstiviesti; ENNUSTUS (välilyönti) RAUHA ja oma viestisi numeroon 179600. Muista myös vastaus viestiä kirjoitettaessa kirjoittaa viestin alkuun ENNUSTUS (välilyönti) RAUHA.

VIETA

Romanisuvussani on ennustamisen lahja tullut verenperintönä, näen ja koen sinun elämäsi tulevat hetket suoraan kuvina ja aistin myös energiasi kuin olisit läsnä juuri tässä hetkessä kanssani. Kun haasteita on kertynyt elämääsi, autan sinua niiden yli ja kohti valoisampaa elämänpolkua, muista sinä olet tärkeä juuri sellaisena kuin olet!

Saat suoran yhteyden Vietaan, kirjoita tekstiviesti; ENNUSTUS (välilyönti) VIETA ja oma viestisi numeroon 179600. Muista myös vastaus viestiä kirjoitettaessa kirjoittaa viestin alkuun ENNUSTUS (välilyönti) VIETA.

Scroll to top