TEKSTIVIESTI

Yhteys tekstiviestillä!

Elämäsi solmukohdissa ja mieltä askarruttavissa kysymyksissä, saat meiltä vastauksen myös tekstiviestillä. Kirjoita viestiin selkeä kysymys, käytössäsi on max. 160 merkkiä ja näkijämme vastaavat sinulle, kun saavat asian käsiteltyä ja pystyvät antamaan vastauksen sinulle!

 

Kirjoita viesti:

ENNUSTUS (välilyönti) ja oma kysymyksesi numeroon 179600 (3e / 160 merkkiä)

Muistathan myös vastaus viestiä kirjoitettaessa kirjoittaa aina viestin alkuun sana ENNUSTUS (välilyönti) ja sen jälkeen viestisi, näin vastaus viestisi ohjautuu suoraan luotettavalle näkijällemme.

 

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua.

 

Tekstiviesteihin vastaavat alla olevat näkijämme:

MIKAEL

Olen toiminut vuodesta 1995 alkaen enkeli- ja yksisarviskortti tulkitsijana. Olen myös vahva ja intuitiivinen näkijä, minulle mikään asia ei ole liian suuri tai pieni kerrottavaksi, jos se painaa sinun mieltäsi. Avataan yhdessä elämän solmukohdat enkelien ja yksisarvisten opastuksella. Älä jää yksin haasteidesi kanssa!

Saat suoran yhteyden Mikaeliin, kirjoita tekstiviesti; ENNUSTUS (välilyönti) MIKAEL ja oma viestisi numeroon 179600. Muista myös vastaus viestiä kirjoitettaessa kirjoittaa viestin alkuun ENNUSTUS (välilyönti) MIKAEL.

SONJA

Olen meedio Sonja, meedion lahja on siirtynyt suvussamme sukupolvelta toiselle. Näen ja koen elämäsi hetket ja asiat suoraan silmieni edessä, teen myös kiroustenpoistoja ja lähetän parantavaa ja rakkaudellista kauko energiahoitoa. Olen täällä sinua varten!

Saat suoran yhteyden Sonjaan, kirjoita tekstiviesti; ENNUSTUS (välilyönti) SONJA ja oma viestisi numeroon 179600. Muista myös vastaus viestiä kirjoitettaessa kirjoittaa viestin alkuun ENNUSTUS (välilyönti) SONJA.

RAUHA

Selvänäkijä, ennustaja Rauha tässä hei! Olen toiminut henkisentien oppaana ja ennustaja jo vuosikymmenten ajan. Haluan auttaa sinua elämäsi haasteissa ja ongelmakohdissa. Apuvälineinä voin halutessasi käyttää heiluria, tarot- tai enkelikortteja. Rakkautta ja valoa päivääsi!

Saat suoran yhteyden Rauhaan, kirjoita tekstiviesti; ENNUSTUS (välilyönti) RAUHA ja oma viestisi numeroon 179600. Muista myös vastaus viestiä kirjoitettaessa kirjoittaa viestin alkuun ENNUSTUS (välilyönti) RAUHA.

VIETA

Romanisuvussani on ennustamisen lahja tullut verenperintönä, näen ja koen sinun elämäsi tulevat hetket suoraan kuvina ja aistin myös energiasi kuin olisit läsnä juuri tässä hetkessä kanssani. Kun haasteita on kertynyt elämääsi, autan sinua niiden yli ja kohti valoisampaa elämänpolkua, muista sinä olet tärkeä juuri sellaisena kuin olet!

Saat suoran yhteyden Vietaan, kirjoita tekstiviesti; ENNUSTUS (välilyönti) VIETA ja oma viestisi numeroon 179600. Muista myös vastaus viestiä kirjoitettaessa kirjoittaa viestin alkuun ENNUSTUS (välilyönti) VIETA.

SEIJA

Kaukoparantajan ja ennustajan lahjani ovat tulleet minulle syntymälahjana, aistin ja näen asioita elämästäsi hyvinkin tarkasti. Haluan auttaa sinua elämän polun varrella tulevien haasteiden ja ongelmien yli. Käytössäni on myös rakas heiluri!

Saat suoran yhteyden Seijaan, kirjoita tekstiviesti; ENNUSTUS  (välilyönti) SEIJA ja oma viestisi numeroon 179600. Muista myös vastaus  viestiä kirjoitettaessa kirjoittaa viestin alkuun ENNUSTUS (välilyönti)  SEIJA.

TAMARA

Vuosikymmenien kokemuksella ja tuhansia asiakkaita palvelleena, pystyn katsomaan sinun tulevaisuutesi tapahtumat. Kun tuleva pelottaa, avaan sinun tulevat tapahtumat suoraan ja selkeästi, sinun parhaaksesi. Teen myös horoskooppeja!

Saat suoran yhteyden Tamaraan, kirjoita tekstiviesti; ENNUSTUS (välilyönti) TAMARA ja oma viestisi numeroon 179600. Muista myös vastaus  viestiä kirjoitettaessa kirjoittaa viestin alkuun ENNUSTUS (välilyönti)  TAMARA.

TUULA

Meedio ja ennustaja Tuula tässä hei! Onko elämässäsi haasteita? Etkö löydä ulospääsyä tilanteesta? Ota rohkeasti yhteyttä minuun ja katsotaan mitä tarot-kortit sinulle kertovat. Tarot-korteista minulla on vuosikymmenien kokemus ja olen palvellut asiakkaita jo vuodesta 1995 alkaen.

Saat suoran yhteyden Tuulaan, kirjoita tekstiviesti; ENNUSTUS  (välilyönti) TUULA ja oma viestisi numeroon 179600. Muista myös vastaus  viestiä kirjoitettaessa kirjoittaa viestin alkuun ENNUSTUS (välilyönti)  TUULA.

ANITA

Selväkuulijan kyky on tullut minulle isäni kautta perintönä, palvelen ja autan sinua haastavissakin elämäntilanteissa. Kun otat yhteyttä minuun, kuulen ja näen sinun ongelma kohtasi elämässäsi ja pystyn auttamaan sinua niiden yli. Teen myös kaukoparannusta!

Saat suoran yhteyden Anitaan, kirjoita tekstiviesti; ENNUSTUS  (välilyönti) ANITA ja oma viestisi numeroon 179600. Muista myös vastaus  viestiä kirjoitettaessa kirjoittaa viestin alkuun ENNUSTUS (välilyönti)  ANITA.

AINO

Olen Suomen tunnetuimpia näkijöitä ja povareita, povaan sinulle tulevan rehellisesti ja suorapuheisesti. Uskallatko katsoa mitä tulevaisuus sinulle tuo tullessaan? Käytössäni on myös isoäitini vanha kristallipallo.

Saat suoran yhteyden Ainoon, kirjoita tekstiviesti; ENNUSTUS (välilyönti) AINO ja oma viestisi numeroon 179600. Muista myös vastaus viestiä kirjoitettaessa kirjoittaa viestin alkuun ENNUSTUS (välilyönti) AINO.

LAURA

Olen lämminhenkinen selvänäkijä ja astrologi, olen tehnyt tulkintoja jo vuodesta 2001 alkaen. Kun haluat selkeyttä elämäsi varrelle, tähtitaivaan merkit tietävät kulkusuuntasi. Avataan yhdessä elämäsi haasteet ja murheet, teen kaikki tulkinnat rakkaudella ja sinun parhaaksesi.

Saat suoran yhteyden Lauraan, kirjoita tekstiviesti; ENNUSTUS (välilyönti) LAURA ja oma viestisi numeroon 179600. Muista myös vastaus viestiä kirjoitettaessa kirjoittaa viestin alkuun ENNUSTUS (välilyönti) LAURA.

SERAFIINA

Talous, rakkaus, työ asioissa voit kääntyä luottamuksellisesti puoleeni. Katsotaan ja avataan sinun haasteet, kohti parempaa huomista. Olen tehnyt tulkintoja jo usean vuoden ajan!

Saat suoran yhteyden Serafiinaan, kirjoita tekstiviesti; ENNUSTUS (välilyönti) SERAFIINA ja oma viestisi numeroon 179600. Muista myös vastaus viestiä kirjoitettaessa kirjoittaa viestin alkuun ENNUSTUS (välilyönti) SERAFIINA.

ANSA

Rakkaudellisia tulkintoja korkeamman voiman kautta tiedostaen. Anna minun auttaa kun elämässäsi on haasteita, jotka vaikeuttavat elämänpolkuasi. Teen myös energiatankkauksia, jos energiasi ovat vähissä!

Saat suoran yhteyden Ansaan, kirjoita tekstiviesti; ENNUSTUS (välilyönti) ANSA ja oma viestisi numeroon 179600. Muista myös vastaus viestiä kirjoitettaessa kirjoittaa viestin alkuun ENNUSTUS (välilyönti) ANSA.

KAUKO

Elämän kipukohdissa olen tukenasi ja apunasi niin pitkään kuin tarve vaatii, olen kokenut selvänäkijä, astrologi jo kymmenien vuosien kokemuksella. Voin katsoa myös suoriin kysymyksiin suorat vastaukset ametisti heilurini avulla.

Saat suoran yhteyden Kaukoon, kirjoita tekstiviesti; ENNUSTUS (välilyönti) KAUKO ja oma viestisi numeroon 179600. Muista myös vastaus viestiä kirjoitettaessa kirjoittaa viestin alkuun ENNUSTUS (välilyönti) KAUKO.

FEIJA

Teen ennustuksia tulevaan, jos sinulla on pelkoa tai ahdistusta tulevasta, laita viestiä ja katsotaan mitä tuleva sinulle tuo. Älä turhaan käytä energiaasi pelkoon, autan sinua oikealle polulle ja rakkauden energiaan. Sinä olet tärkeä!

Saat suoran yhteyden Feijaan, kirjoita tekstiviesti; ENNUSTUS (välilyönti) FEIJA ja oma viestisi numeroon 179600. Muista myös vastaus viestiä kirjoitettaessa kirjoittaa viestin alkuun ENNUSTUS (välilyönti) FEIJA.

ROXANNA

Kortit kertovat tulevaisuutesi! Katsotaanko mitä korttipöytäni sinulle näyttää? Olen erikoistunut elämän eri muutos tilanteisiin ja myöskin pidempiin tulkintoihin elämäsi eri vaiheissa. Autan sinua luottamuksella!

Saat suoran yhteyden Roxannaan, kirjoita tekstiviesti; ENNUSTUS (välilyönti) ROXANNA ja oma viestisi numeroon 179600. Muista myös vastaus viestiä kirjoitettaessa kirjoittaa viestin alkuun ENNUSTUS (välilyönti) ROXANNA.

SYLVIA

Paljon kiitosta saaneena meediona, pystyn auttamaan sinua kirouksissa, karman poistoissa ja myöskin tulevaisuuden haasteissa ja ongelmatilanteissa. Voin käyttää myös tulkinnoissa apunani tarot- tai enkelikortteja. Teen myös unitulkintoja!

Saat suoran yhteyden Sylviaan, kirjoita tekstiviesti; ENNUSTUS (välilyönti) SYLVIA ja oma viestisi numeroon 179600. Muista myös vastaus viestiä kirjoitettaessa kirjoittaa viestin alkuun ENNUSTUS (välilyönti) SYLVIA.

ULPU

v. 1994 olen toiminut selvänäkijän ja auttajan tehtävässäni. Katson ja tulkitsen tilanteesi aina suoraan ja suorasanaisesti. Autan sinua työ, rakkaus, talous ja ihmissuhde asioissa.

Saat suoran yhteyden Ulpuun, kirjoita tekstiviesti; ENNUSTUS (välilyönti) ULPU ja oma viestisi numeroon 179600. Muista myös vastaus viestiä kirjoitettaessa kirjoittaa viestin alkuun ENNUSTUS (välilyönti) ULPU.

RAUNO

Onko sinulla kokemuksia paranormaaleista ilmiöistä? Olen toiminut näiden asioiden parissa jo vuodesta 1987 alkaen. Ota yhteyttä ja katsotaan mitä ilmiön kautta sinulle on haluttu mahdollisesti viestittää.

Saat suoran yhteyden Raunoon, kirjoita tekstiviesti; ENNUSTUS (välilyönti) RAUNO ja oma viestisi numeroon 179600. Muista myös vastaus viestiä kirjoitettaessa kirjoittaa viestin alkuun ENNUSTUS (välilyönti) RAUNO.

SELMA

Olen sensitiivinen näkijä ja tulkitsija. Vahvuus alueenani on elämän eri kriisit ja yksinäisyyden tuomat negatiiviset energiat ja asiat. Teen myös eläinten tunteiden tulkintaa.

Saat suoran yhteyden Selmaan, kirjoita tekstiviesti; ENNUSTUS (välilyönti) SELMA ja oma viestisi numeroon 179600. Muista myös vastaus viestiä kirjoitettaessa kirjoittaa viestin alkuun ENNUSTUS (välilyönti) SELMA.

OILI

Oili tässä hei, olen shamaani ja meedio pohjois-lapin suunnalta. Autan sinua elämäsi eri vaiheissa, minulle mikään asia ei ole ongelma selvitettäväksi. Katsotaan yhdessä sinunkin mieltävät painavat asiat, kohti valoisampaa huomista. Teen myös rumpuhoitoja!

Saat suoran yhteyden Oiliin, kirjoita tekstiviesti; ENNUSTUS (välilyönti) OILI ja oma viestisi numeroon 179600. Muista myös vastaus viestiä kirjoitettaessa kirjoittaa viestin alkuun ENNUSTUS (välilyönti) OILI.

RUUSUMARIA

Enkeli- ja henkioppaiden tulkinnat sinulle rakkaudella teen. Jos haluat viestiä enkeleiltä tai edesmenneiltä läheisiltä, laita minulle viestiä ja kanavoidaan sinulle elämänpolun viitoitusta, heidän opastuksellaan.

Saat suoran yhteyden Ruusumariaan, kirjoita tekstiviesti; ENNUSTUS (välilyönti) RUUSUMARIA ja oma viestisi numeroon 179600. Muista myös vastaus viestiä kirjoitettaessa kirjoittaa viestin alkuun ENNUSTUS (välilyönti) RUUSUMARIA.

HELGA

Riimujen ja loitsujen saloihin olen perehtynyt jo 80-luvun alkupuolella! Minulta saat tulkinnat tulevaan ja myöskin menneisiin elämiin, jos jokin asia ahdistaa tai pelottaa, se voi nousta esiin menneistä elämistä. Olen valmiina auttamaan juuri sinua!

Saat suoran yhteyden Helgaan, kirjoita tekstiviesti; ENNUSTUS (välilyönti) HELGA ja oma viestisi numeroon 179600. Muista myös vastaus viestiä kirjoitettaessa kirjoittaa viestin alkuun ENNUSTUS (välilyönti) HELGA.

RIINA

Oraakkelikortit ovat minun vahvuuteni. Oraakkelikorttien avulla voimme katsoa sinunkin tulevaan viitoituksentien. Saat minulta myös parantavaa kaukohoitoa, niin halutessasi.

Saat suoran yhteyden Riinaan, kirjoita tekstiviesti; ENNUSTUS (välilyönti) RIINA ja oma viestisi numeroon 179600. Muista myös vastaus viestiä kirjoitettaessa kirjoittaa viestin alkuun ENNUSTUS (välilyönti) RIINA.

ORVOKKI

Olen vanhanajan näkijä, joka ei työssään käytä mitään apuvälineitä. Kaikki kysymykset avautuvat suoraan minun eteeni kuvina, väreinä tai tuntemuksina. Autan sinua asiassa kuin asiassa. Ota yhteyttä!

Saat suoran yhteyden Orvokkiin, kirjoita tekstiviesti; ENNUSTUS (välilyönti) ORVOKKI ja oma viestisi numeroon 179600. Muista myös vastaus viestiä kirjoitettaessa kirjoittaa viestin alkuun ENNUSTUS (välilyönti) ORVOKKI.

LENITA

Rakkaus, työ, talous ja terveys asioissa kanavoin sinulle pääsyn kohti parempaa tulevaa. Älä jää yksin haasteidesi kanssa! Keskustelumme aikana, lähetän sinulle myös parantavaa reikihoitoa, jos niin haluat. Teen kaikki tulkinnat rakkaudella ja lämmöllä. Anna minun auttaa sinua!

Saat suoran yhteyden Lenitaan, kirjoita tekstiviesti; ENNUSTUS (välilyönti) LENITA ja oma viestisi numeroon 179600. Muista myös vastaus viestiä kirjoitettaessa kirjoittaa viestin alkuun ENNUSTUS (välilyönti) LENITA.

TARA

Olen suorapuheinen näkijä ja ennustaja, olen saanut paljon kiitosta tulkinnoistani jotka ovat käyneet toteen. Uskallatko sinä katsoa tulevaan? Teen myös pahojen henkien karkoitusta ja kirousten poistoja.

Saat suoran yhteyden Taraan, kirjoita tekstiviesti; ENNUSTUS (välilyönti) TARA ja oma viestisi numeroon 179600. Muista myös vastaus viestiä kirjoitettaessa kirjoittaa viestin alkuun ENNUSTUS (välilyönti) TARA.

AURA

Anna minun koskettaa sinua, tiedän ja näen tulevasi tapahtumat. Käytän tarvittaessa apuna myös tarot-kortteja. Saat minulta halutessasi myös chakrojen puhdistuksen.

Saat suoran yhteyden Auraan, kirjoita tekstiviesti; ENNUSTUS (välilyönti) AURA ja oma viestisi numeroon 179600. Muista myös vastaus viestiä kirjoitettaessa kirjoittaa viestin alkuun ENNUSTUS (välilyönti) AURA.

OIVA

ENNUSTAJA, SELVÄNÄKIJÄ

Olen vanhan kansan tietäjä, näkijä. Ennustukset tulevaan! Suurimmalle osalle jo tutuksi tullut vuosikymmenien aikana. Voimakasta näkijän ja ennustajan lahjaa käytän vuosikymmenten taidolla ja kutsumuksella. Olen saanut selvänäkijäkykyni ja ennustamisen lahjani perintönä. Edesmenneen isäni tavoin palvelen elämäntehtävässäni suomalaisten auttajana. Koskaan sinä et ole yksin, anna minun auttaa sinua!

Voit soittaa minulle myös numeroon 0700 512 455 (2,59e/min)

Saat suoran yhteyden Oivaan, kirjoita tekstiviesti; OIVA (välilyönti) ja oma viestisi numeroon 179600. Muista myös vastaus viestiä kirjoitettaessa kirjoittaa viestin alkuun OIVA (välilyönti) ja sen jälkeen viestisi.

Scroll to top