Oiva

"Vanhan kansan tietäjä, näkijä. Ennustukset tulevaan."
Kutsunumero etukäteismaksupalveluun: 55
Tavoitettavuus: Ei paikalla.
Lisätietoa etukäteismaksupalvelusta ≫

Olen tavoitettavissa nyt myös ennustaja.info palvelussa!

Olen vanhan kansan tietäjä, näkijä. Suurimmalle osalle jo tutuksi tullut vuosikymmenien aikana. Voimakasta näkijän ja ennustajan lahjaa käytän vuosikymmenten taidolla ja kutsumuksella. Olen saanut selvänäkijäkykyni ja ennustamisen lahjani perintönä. Edesmenneen isäni tavoin palvelen elämäntehtävässäni suomalaisten auttajana.

Teen ennustukset tulevaan ja olen saanut niistä paljon kiitosta asiakkailtani. Olen auttanut ihmisiä erilaisissa tulevaisuuden käänteissä, kriiseissä, peloissa jo reilusti yli 40 vuotta. Oletko valmis kuulemaan ja katsomaan sinun mieltäsi painavaan asiaan ratkaisun ja suunnan, ennen kuin käänne tapahtuu? Anna minun auttaa sinua. Olet voinut kuulla minusta myös lehdissä ja televisiossa, meidän sukumme on tunnettuja jo satojen vuosien ajan ennustamisen lahjasta, mikä on siirtynyt suvussamme sukupolvelta toiselle.

Soita rohkeasti minulle, avun saat jo yhdellä puhelinsoitolla! Yksi soitto voi kääntää elämäsi kulkusuunnan täysin kohti parempaa tulevaa varten. Soita ja totea itse!

Voit myös lähettää minulle tekstiviestiä, jos et pysty soittamaan tai en juuri satu olemaan paikalla. Vastaan tekstiviestiisi mahdollisimman pian.

Lähetä tekstiviesti; OIVA (välilyönti) ja oma kysymyksesi numeroon 179600 (2,5e)

 

*Ennustaja Oiva*

Scroll to top